Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
sehitler olmez vatan bolunmez
Google Adsense
06-09-2010 02:08

Reklam Botu
IP: Yok  
karbeyaz
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 22-10-2007 11:29
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

YILLARDIR HEP AYNI ACI HABER.
10 DEGIL 100 DEGIL 1000 LERCE SEHIT VERDIK.
YUREGIMIZ SIZLIYOR GOZLERIMIZE YASLAR DOLUYOR.
NICE ANALAR YUREGINE TAS BASIYOR.
DILLERDE HEP AYNI KELIMELER.
SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ.
HANI SOZ VARDIRYA ATES DUSTUGU YERI YAKAR .
SIMDI BUTUN TURKIYE KAN AGLIYOR SEHITLERIMIZI UGURLARKEN.
VATAN HAINLERI DURMAK BILMIYOR.
SILAHLAR HIC SUSMUYOR.
SUZUM SIZE KALLESLERR UTUNMAYIN BIR YIGIT OLUR .
BINLERCE YIGIT DOGAR O GUN.
HEDEFINIZE HIC BIR ZAMAN ULASIMIYACAKSINIZ.
HAYDI MEHMETCIKLER TUM TURKIYE ARKANIZDA.
DUA,ALARIMIZ SIZINLE HESAP ZAMANINI GELDI DE GECTI BILE.
SEHITLER OLMEZ,BU VATANI BOLMEYE KIMSENIN GUCU YETMEZ.
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
yerli
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 25-10-2007 19:03

Katılım Tarihi: 09.10.07

duygularımızı kısmnde olsa dillendirdigin için seni tebrik ediyor...yüreğinden öpüyorum kardeşim..........
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı........

www.nuchat.nl nederlande mensen hoei chat room kamer en sohbet chat odasi
karbeyaz
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 25-10-2007 20:30
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

tsk yerli.zaman ayirip okudugun icin .ins lar bu acilar son bulucak
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
BREZİLYALI MANKEN ÖLDÜ, İSRAİL, SALDIRILARA DEVAM EDİYOR, Cenazeler Özel Bir Seferle Getirilecek, Gurbetçi Kobi'nin İşini Hollandalı Danışman Kolaylaştıracak, Hollanda'da 23 Nisan Coşkusu, Hollanda'da Türk İşadamlarına Bilgilendirme Toplantısı, Ekonomik Krizin Hollanda'ya Faturası Ağır Oldu, Domuz Gribi Vaka Sayısı 44 Ülkede 11 Bin 168 Kişiye Yükseldi, Hollandalı Antropolog: "Wilders'in Kökeni Hollandalı Değil", Hollanda Kabinesi Emeklilik Yaşını 65'ten 67'ye Yükseltiyor, Hollanda İşçi Partisi (Pvda) Taslak Seçim Programını Açıkladı, Engelliler Metrobüs için Dava Açtı, Hollanda'da İlkokul Bitirme Sınavında Türk Eğitim Merkezinin Türk Öğrencisi Tam Puan Aldı., HÜRRİYET OKUMAYA DEVAM EDECEK MİSİNİZ?, Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
cirkin kiz camera acarsa)), Bayanlar Teknik Direktör Olursa :D, KAFAYA takilan sorular, Forumda youtube videoları gösterme (New), KADIN BEYNI NEDEN UCUZ))))), Şu anda ne dinliyorsun?, İnternette bu kelimelerden uzak durun, Yüzünü Görmediğiniz Birine Aşık Olur Musunuz?, Yüregimdeki çocuk.., Hangi telefon u kullaniyorsun..!, Erkek Aldatıyorsa Sebebi Var :)‏, Ilginc goruntuler.!, Lanetli Kız, Hz. Adem'in Dev İskeleti, Efsane Cin ve Kabir Azabı Gören Ceset!, Sen mutlu ol yeter !, ArkadaŞlar Verdiginiz Isimlerin Bas Harfleriyle Şİİr Yazilir...!!!, NICE MUTLU YILAR DILERIM, TURKIY"E Hirvatistan maci, Yasamakli yasasal, Sapık Köpek, Dünyanın En Hızlı DVD Yazıcısı, Agladigimi Görme Sakin, BaNa Bi GeL DeSeN ..!!!, seni dusundum ...((((((((, Rar. Sifresi Nasil Konulur ? [Resimli Anlatim], teyo emmi izlemeye doyamazsiniz, AhHH Su vücüdümüz!! ):, orhan-sen olmazsan, ŞARKIŞLADAKİ TREN KAZASI, Acun Ispanya da Matador, Komik Ve Bİr O kadarDa İlginÇ
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Okey Oyunu 2.1, Windows XP SP2 Türkçe, YouTube Video Downlo..., Dünya Haritası 2.0, NFS Underground 2 Sa..., Turing - Türkçe&İngi..., Yemek Programı, windows media player 11, Camfrog 4.0.61, Msn Göz Kırpma Paket..., Winamp Full 5.51, Windows Live Messeng..., Kaspersky Anti-Virus..., Telefon Rehberi 1.0, Ulead Photo Express 6.0, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Nero 8 .2.8.0, Google Earth 4.2.0205, WinRAR 3.71 Beta 1 T...,
Özel sayfalar Bulutu
Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Satellite Terimleri (C), Sitemizi Tavsiye Edin, Satellite Terimleri (E), Alişan (İlahi), SAT Terimleri, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Satellite Terimleri (H), İndirmeden Film İzle, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (M), Vergi No Sorgulama, Şarkışla Köyler (Slayt), Rafet El Roman : Ask i virane, Satellite Terimleri (N), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Hande Yener : Romeo, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Flash Oyunlar & Videolar, Satellite Terimleri (I), Aşk Mesajları, Satellite Terimleri (B), Satellite Terimleri (G), Musa EROĞLU - Mihriban, Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, Sesli Kameralı SoHBeT, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Satellite Terimleri (K), Uydu Frekansları, Satellite Terimleri (L), Satellite Terimleri (R), TC Kimlik Sorgulama, Canlı Borsa Bilgileri, Satellite Terimleri (P), Satellite Terimleri (T), Mehmetçik (Slayt), Satellite Terimleri (F), Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Şarkışla - Sivas (Slayt), Satellite Terimleri (U), Hesap Makinası, RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Satellite Terimleri (V)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
En Çok Okunan 10 Konu
[8022]
[7470]
[7189]
[5024]
[4433]
[4083]
[3202]
[2500]
[2379]
[2180]
Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
MSN'de Kişisel İletide Tepkimizi Belirtelim - Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez! Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım 1 22-10-2007 16:09
Sayfa oluşturulma süresi: 0.25 saniye 896,656 Tekil Ziyaretçi