Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
Dünyanın En Hızlı DVD Yazıcısı
Google Adsense
06-09-2010 13:07
Reklam Botu
IP : Yok
MR_SEVMEKMI_ASLA
Mesaj Tarihi 22-10-2007 16:23
Süper Yönetici
Katılım Tarihi: 08.10.07
Teknoloji devi Samsung'dan dünyanın en hızlı DVD-yazıcısı...
Samsung Super-WriteMastert82; SH-S203 20x lik şaşırtıcı hızı ile şuan dünyanın en hızlı DVD yazıcısı ünvanını eline geçirdi. Sata veri yolu kullanan yazıcı sıkıcı jumper ayarı ile sizi uğraştırmazken ince veri kabloları ile kasanızı ferah tutuyor.
Samsung Super-WriteMastert82; SH-S203'ın bazı özellikleri:
* 20X DVD±R recording
* 12X DVD-RAM recording
* 16X DVD+R Dual Layer recording
* 12X DVD-R Dual Layer recording
* 8X DVD+RW recording
* 6X DVD-RW recording
kaynak: ntvmsnbc
S£VM£K ¥û®£K iST£® S£VGi iS£ £M£K £G£® Õ ¥û®£K SiZD£ ¥oK iS£ £¥¥ GûL ¥û®£KLi iNS@NL@® S@KIN S£VM£¥£ K@LKISM@¥IN!!!
karbeyaz
Mesaj Tarihi 25-10-2007 20:45
Katılım Tarihi: 16.10.07
yani teknoloji cok hizla ilerliyo .ayak uydurmak mesele .drumadan cep dvd degistirmeye kalkarsak ac kalicaz yaa.
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem
Haykirish
Mesaj Tarihi 25-10-2007 21:04
Katılım Tarihi: 25.10.07
Karbeyaz ayagini yorganina gore uzat...
karbeyaz
Mesaj Tarihi 26-10-2007 12:01
Katılım Tarihi: 16.10.07
guzel bi atasozunu dile getirmisin haykirish.bende oyle yapiyorum zaten.tsk ler yinede hatirlatdigin icin
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
Hollanda Genç İş Adamları Federasyonu ile Corendon Group Partnerlik Antlaşması İmzaladı , Kebaba Karşı 'Yemek Irkçılığı' , Alanya; Suriye, İran, İsrail, Beyaz Rusya ve Kazakistan'da İlk Kez Tanıtılacak , Türkiye İsrail'e savaş ilan eder mi? , Hollandalı Yetkililerden Beyaz Lale Vakfı'na Övgü Yağdı , Yerleşik Yabancı Müslümanlarla Gayri Müslimler Ramazan Duygularını Paylaştı , Uluslararası Emmy Ödülleri Dağıtıldı , Erdoğan'dan İsrail'e çok sert uyarı , BU İNFAZI BUSH BİLE DURDURAMADI , DenizBank Odesa’ya Göz Kırpıyor , Ekonomik Krizin Hollanda'ya Faturası Ağır Oldu , Muhsin Yazıcıoğlu için Amsterdam'da Anma Töreni Düzenlendi , Bakan Akdağ: Amacımız, Herkesin İlaca Ulaşmasını Sağlamak , HÜRRİYET OKUMAYA DEVAM EDECEK MİSİNİZ? , Avusturya firmasının Türkiyeye büyük yatırım ilgisi duyduğunu açıkladı.
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
NUCHAT.NL Ailesi'nin Hediyesi , TURK ERKEKLERININ TUHAF HUYLARI)))) , _caBa_ , OLUMUN BOYLESI.) , SENI ARIYORUM , Farkında olmayabilirsin ama %100 dogru: , 42 Saatde bir Aşkın Yok Oluşu! , ERKEKLERIN KURALLARI :) , COK GUZEL GULEN BEBEGIMIZ , Agladigimi Görme Sakin , FUTBOL KOMEDİSİ , KURAN RECITATIE KURANNI OGRENELIM , BU BILGI PCNIZ VE EMAIL ICIN ONEMLI.!!! , seni dusundum ...(((((((( , Admin Dedigin Böylemi Olmali.?? , Doğacak bebeğin cinsiyetini belirlemek mümkün! , karbeyazdir olum , Kadın Erkek Rekabeti! , NUCHAT.NL IKINCI YARDIMI , Gözümüz kaç megapiksel?? , slm , .:::::::::DOST , Anne Karnında Bebek :) , Acun'un akıl almaz kaderi , Sevmekten Korkuyorum , BUGUN ErdaL in dogum gunu:) , Fikralarla turkiye burada , KAPTANINIZ SESLENIYOR))) , VaZGectim.... , SEN & BEN
YouTube Video Downlo... , Dünya Haritası 2.0 , Turing - Türkçe&İngi... , Msn Göz Kırpma Paket... , WinRAR 3.71 Beta 1 T... , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Kaspersky Anti-Virus... , Windows Live Messeng... , Yemek Programı , windows media player 11 , Windows XP SP2 Türkçe , Camfrog 4.0.61 , Telefon Rehberi 1.0 , Ulead Photo Express 6.0 , Nero 8 .2.8.0 , Okey Oyunu 2.1 , NFS Underground 2 Sa... , Winamp Full 5.51 , Google Earth 4.2.0205 ,
Hesap Makinası , Satellite Terimleri (G) , Vergi No Sorgulama , Sesli Kameralı SoHBeT , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Satellite Terimleri (K) , Satellite Terimleri (D) , Satellite Terimleri (S) , Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı , Satellite Terimleri (I) , Canlı Deprem Bilgileri , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Satellite Terimleri (P) , Canlı Borsa Bilgileri , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , SAT Terimleri , Flash Oyunlar & Videolar , Satellite Terimleri (M) , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , Satellite Terimleri (U) , TC Kimlik Sorgulama , Satellite Terimleri (R) , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Satellite Terimleri (F) , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Satellite Terimleri (T) , Satellite Terimleri (B) , Uydu Frekansları , Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;) , Satellite Terimleri (N) , Şarkışla Köyler (Slayt) , Sitemizi Tavsiye Edin , Satellite Terimleri (H) , Alişan (İlahi) , Video İzle , Dünya Hava Durumu , Aşk Mesajları , Satellite Terimleri (E) , MEMLEKETiM , Kendine iyi Bak (Slayt) , Bu Faullere İnanamayacaksınız!!! , Rafet El Roman : Ask i virane
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu