Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
311 nolu oDa!(:
Google Adsense
06-09-2010 13:04
Reklam Botu
IP : Yok
Dj-Emos
Mesaj Tarihi 04-02-2009 13:21
Katılım Tarihi: 01.02.09
Güney Afrika'nin Cape Town şehrindeki bir hastanede devamlı esrarengiz ölümler oluyordu. Hemşireler haftalardır üst üste her cuma günü 311 numaralı yoğun bakım odasına yatırılan hastaları ölü bulmaktaydılar. Bu sırlı ölümlere uzun süre açıklama getirilemedi. Herkes meselenin çözülmesi için seferber olmuştu.
Uzmanlar odanın havasını bakteriyolojik bakımdan kontrol ettiler. Güney Afrika'nin önde gelen bilim adamları ölenlerin aileleriyle üç hafta boyunca görüşmeler yaptılar. Hatta işin içine polis girdi ve akla gelen her ihtimali tek tek değerlendirdi,ancak onların araştırmaları da sonuçsuz kaldı. Tabi bu arada 311 numaralı odadaki hastalar sebepsiz ölmeye devam ediyorlardı. Son çare olarak oda devamlı olarak gözetim altına alındı ve ölümlerin sebebi ortaya çıktı.
Sonuç çok trajikomikti. Cuma sabahı saat 6'da odaları temizleyen temizlikçi kadının, hastanın bağlı olduğu solunum cihazının fişini çekerek kendi elektrik süpürgesinin fişini taktığı ve işini bitirdikten sonra cihazın fişini tekrar yerine takıp gittiği görüldü
Düzenleyen Dj-Emos Düzenleme Tarihi: 04-02-2009 13:22
Atlanilacak Forum:
wWw.NuChat.NL
HeY SEN! Beni Tanıyor musun?
Ödül ve Ceza
Forum Oyunları
Komik Resimler
Komik Videolar & Animasyonlar
Komik Yazılar & Fıkralar
Aşk & Sevgi
Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri
Kadın-Erkek
Kültür
İslam ve İnsan
Sırlar Dünyası
Genç Bakış
Kişisel Gelişim & Faydalı Bilgiler
Yemek Tarifleri ve Mutfak Muhabbetleri
Müzik Muhabbetleri
Slayt Gösterileri
Bilgisayar Programları ve Donanım
Chat, İrc, Msn, Icq, Yahoo Messenger Yardım
Logo,Melodi,Tema,Wallpaper
Videolar
Kurtlar Vadisi hangi kanala geçiyor! , [Yorum - Yard. Doç. Dr. Özcan Hıdır] Hollanda, Wilders ile harakiri ya... , Avusturya firmasının Türkiyeye büyük yatırım ilgisi duyduğunu açıkladı. , BREZİLYALI MANKEN ÖLDÜ , Ekonomik Krizin Hollanda'ya Faturası Ağır Oldu , Kırşehir Yastıkları Hollanda'ya İhraç Ediliyor , Hollanda'da da 3 Semavi Dinin Mensupları 'Nuh'un Gemisi'nde Buluştu , İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı. , Kebaba Karşı 'Yemek Irkçılığı' , Domuz Gribi Vaka Sayısı 44 Ülkede 11 Bin 168 Kişiye Yükseldi , 150 bin Bangladeşli 'Yaşayan Tanrı'yı görmek için toplandı! , Turistler, Saç ve Sakal Tıraşını 'Daha Ucuz' Diye Türkiye'de Oluyor , Amsterdam'da 5 Bin Kişilik Spor Salonunda Kutlu Doğum Etkinliği , Vize Tamam, Dönüşler Başladı , Cenazeler Özel Bir Seferle Getirilecek
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
_NaSiHaT_ , ErKeKlErİ SiNiR EtMeNiN YoLaRı , SEN & BEN , Haftanın Klibi , Erkekler Daha Mi Akilli? Asagidaki yoruma katiliyormusunuz..? , Acun'un akıl almaz kaderi , kidas66@hotmail.com , ^^KADER - (Şiir-Siir)^^ , Adresin Yoktu yüregine yolluyorum.. , :) , En guzel slayt ve sarkilar arasindan.. , HAYAT NEDIR ?? , Kendim Icin Sadece 5 dakika , Mehmetçik - Zap Suyu Şiiri (Slayt) , AhHH Su vücüdümüz!! ): , Durustluk Oyunu , bana kalbini ver !!!... , ArkadaŞlar Verdiginiz Isimlerin Bas Harfleriyle Şİİr Yazilir...!!! , EN COK SEWDIKLERIM.... , asklar siirlerde prensler masallarda , _caBa_ , GÖZLER KALBİN AYNASIDIR .. , HAYATINIZ SECTINIZ KADINDIR , Kızlar Kamyon Şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , SiVAS'liyam GardAS.. :D , Doğacak bebeğin cinsiyetini belirlemek mümkün! , Erkeklere sorduk kadınlar ne ister?? işte cevaplar... , @@ BitMeDi @@ , Anne Karnında Bebek :)
YouTube Video Downlo... , SİLSİLE Aile Soy Ağacı , Windows Live Messeng... , Windows XP SP2 Türkçe , Google Earth 4.2.0205 , WinRAR 3.71 Beta 1 T... , Telefon Rehberi 1.0 , Okey Oyunu 2.1 , Msn Göz Kırpma Paket... , Ulead Photo Express 6.0 , Kaspersky Anti-Virus... , windows media player 11 , Winamp Full 5.51 , Yemek Programı , Turing - Türkçe&İngi... , Nero 8 .2.8.0 , Dünya Haritası 2.0 , NFS Underground 2 Sa... , Camfrog 4.0.61 ,
Sitemizi Tavsiye Edin , Satellite Terimleri (E) , Musa EROĞLU - Mihriban , Video İzle , Satellite Terimleri (H) , Alişan (İlahi) , Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video , Flash Oyunlar & Videolar , Kendine iyi Bak (Slayt) , Hesap Makinası , Rafet El Roman : Ask i virane , Satellite Terimleri (C) , Hande Yener : Romeo , Satellite Terimleri (L) , Vergi No Sorgulama , Sesli Kameralı SoHBeT , Satellite Terimleri (F) , Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı , Satellite Terimleri (U) , Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı , NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı , SAT Terimleri , Satellite Terimleri (M) , Uydu Frekansları , Satellite Terimleri (P) , Canlı Deprem Bilgileri , Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı , RüZGaR - Leman SAM (Slayt) , Aşk Mesajları , Satellite Terimleri (D) , MEMLEKETiM , Satellite Terimleri (N) , Mehmetçik (Slayt) , Sivas'tan Canlı Yayın Atağı , Kaleyi Şaşıran Futbolcular , Satellite Terimleri (K) , Canlı Borsa Bilgileri , Şarkışla - Sivas (Slayt) , Dünya Hava Durumu , ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt) , Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi) , Satellite Terimleri (V) , TC Kimlik Sorgulama , İndirmeden Film İzle , MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu