Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
usuyorum odunc ver yuregini !!!
Google Adsense
06-09-2010 01:22

Reklam Botu
IP: Yok  
ALiZe
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 15-02-2009 06:53
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

Sen uçurumsun, tutunamam.
Tutsak düşer çığlıklarım,
Gözlerinin akşamında..
Oturur sana ağlarım...

Düğümlendim..
Her bir düğümü tek tek çözmeye çalıştıkça ellerimle, yeni düğümler oluşuyor adeta, hiç çözülmeyecekmişçesine..

Bu kez her şey daha zor...

Aslında zor olan ne sensin ne de hayat. Zor olan benim bana..

Artık zor geliyorum kendime.. Yoruldum...

Bir daha düşersem, kalkamayacağım ayağa, hissediyorum. Belki uzatacaksın elini ama, bu kez ben tutamayacağım, biliyorum...

Gözümün bebeğinde, yüreğimin en saklı yerindesin sen. Kimselere göstermiyorum seni, hatta bazen kendimden bile gizliyorum.

Varsın aklım sensiz bilsin yüreğimi...

Yokluğun içimi acıtıyor. Buna rağmen kal istiyorum, içimde bir yerlerde.

Sanki seni çıkarıp atarsam, tamamen kaybolacakmış gibi geliyor sana dair ne varsa.

Sana ait olan izler silinip yok olacakmış gibi, senli kelimeler yazamayacakmış gibi kalemim bir daha..

Her tutunmaya kalktığımda sana, dipsiz kuyulara çekiliyor ruhum. Çıkmaya çabalarken gücüm tükeniyor gitgide. Bir gün temelli bitecek, fark ediyorum..

Tüm şarkılarım, tutsak olup sensizliğe, çığlığa dönüşüyorlar içimde. Yüreğimle bağırıyorum, sen duymuyorsun, sen bilmiyorsun..

Bir zamanlar gecelerimi aydınlatan gözlerin, şimdi karanlığa çağırıyorlar beni. Kapatıp gözlerimi, düşlerimde buluyorum seni. Açtığımda yine gidiyorsun. Ve ben yine karanlıklara uyanıyorum.

Üşüyorum...

Beni üşüten ne ayazları kışın, ne de yalnızlığım. Yokluğun üşütüyor beni, bir yandan yakarken yüreğimi..

Göremezsem gözlerini, hiç aydınlanmayacak günlerim..

Tutamazsam ellerini, hiç ısınmayacak yüreğim...

Üşüyorum, ödünç ver ellerini..
Üşüyorum, üstüme ser yüreğini...
Sağ yanım dertli,
Sol yanım ayaz,
Savur gönlüme yangının küllerini...

www.nuchat.nl
PrinceCharming
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 15-02-2009 09:54
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07

tskler guzel oturakli sozler hep dusundurur insani okudukca can damarina damarina vuruyor.. yorum yok
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber

www.nuchat.nl Chat muzik adresim
ALiZe
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 15-02-2009 11:22
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

MERCI CICIM BEGENDIGINIZ ICIN ..
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
karbeyaz
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19-02-2009 21:50
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

GUNESDEN GOZLERIM KAMASIP ALLIMI CATSAMDA.
YAGMURDAN ETKILENIP GOZLERIM ARADA ESLIK ETSEDE.
GECENIN SESSIZLIGINDE SENI ARAYIP BULAMASADA.
YINEDE SENI SEVIYOR OZLUYORUM.

cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Engelliler Metrobüs için Dava Açtı, Atlı Polisler, Hollandalı Meslektaşlarından Ders Alacak, Hollanda Ulaştırma Bakanı Camiel Eurlings Ankara Yolcusu, Hollandalı Kadının Cüzdanını Çalan Hırsız Kısa Sürede Yakalandı, Uluslararası Emmy Ödülleri Dağıtıldı, Bakan Akdağ: Amacımız, Herkesin İlaca Ulaşmasını Sağlamak, Hollandalı Bankacı Müslüman Olduktan Sonra Marai Medine İsmini Aldı, Muhsin Yazıcıoğlu için Amsterdam'da Anma Töreni Düzenlendi, THY Uçağı Amsterdam'da Düştü: 9 Ölü, NATO'nun Tanker Faciası, Hollanda'da 23 Nisan Coşkusu, Kadınlara Yasak Konulamayacak, AMSTERDAM'DA BİNLER İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ, MİDE VE RAHMİNDEN KOKAİN KAPSÜLÜ ÇIKTI, Belçika'nın Fazla Mahkumları Hollanda'ya Transfer Edilecek
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
erkegi pisirirken dikkat edilcek puf noktalar (:, KURTLAR VADISI NEDEN OYNAMADI ACIKLANDI, ..........olduk olduk.........., Super Klip what is Love..!! izle, SeN KüCüKKeN NaPaRDiN, SEN bILMEYECEKSiN, ~~A$K~~, 311 nolu oDa!(:, Numan Sevmisim Kahretsin.!!, 3 NOKTA..., Hollanda Eindhoven Seyran, asklar siirlerde prensler masallarda, HADi BiL BAKALIM, Enterasan gotuntu.. tirenle ilgili, VaZGectim...., Kızlar Kamyon Şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları, İnternette bu kelimelerden uzak durun, ALMANYADA YENI EVLILIK YASASI!!!!!, Elveda...!, AhHH Su vücüdümüz!! ):, HANGI DIZIYI IZLIYORSUN, seni dusundum ...((((((((, Fenerbahce'li Arkadaşlari beklerim.:), son gunlerde ne dinliyorsun...., taner olgun - yeter olsun, Erkeklere sorduk kadınlar ne ister?? işte cevaplar..., (Kirik) Kırık Gitar - Gözlerime Cizdim Seni, Affet beni ve geri dön ne olur, ArkadaŞlar Verdiginiz Isimlerin Bas Harfleriyle Şİİr Yazilir...!!!, BaNa Bi GeL DeSeN ..!!!
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Winamp Full 5.51, Windows XP SP2 Türkçe, Msn Göz Kırpma Paket..., NFS Underground 2 Sa..., Nero 8 .2.8.0, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Okey Oyunu 2.1, Kaspersky Anti-Virus..., Ulead Photo Express 6.0, Telefon Rehberi 1.0, YouTube Video Downlo..., Yemek Programı, Google Earth 4.2.0205, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., windows media player 11, Camfrog 4.0.61, Dünya Haritası 2.0, Turing - Türkçe&İngi..., Windows Live Messeng...,
Özel sayfalar Bulutu
Alişan (İlahi), Satellite Terimleri (S), Satellite Terimleri (M), Satellite Terimleri (L), Mehmetçik (Slayt), Satellite Terimleri (U), Musa EROĞLU - Mihriban, Müjde AR - Gazozumu Açtılar ;), Dünya Hava Durumu, Satellite Terimleri (V), Sesli Kameralı SoHBeT, Rafet El Roman : Ask i virane, Satellite Terimleri (G), Şarkışla Köyler (Slayt), Aşk Mesajları, Satellite Terimleri (P), Vergi No Sorgulama, Sitemizi Tavsiye Edin, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Satellite Terimleri (D), Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Satellite Terimleri (B), Satellite Terimleri (H), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (I), Canlı Borsa Bilgileri, SAT Terimleri, Satellite Terimleri (C), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Kendine iyi Bak (Slayt), Uydu Frekansları, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Hande Yener : Romeo, MEMLEKETiM, TC Kimlik Sorgulama, Satellite Terimleri (R), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, İndirmeden Film İzle, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Video İzle, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Canlı Deprem Bilgileri, Satellite Terimleri (T)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu