Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
Koca Tipleri..;))‏
Google Adsense
06-09-2010 02:07

Reklam Botu
IP: Yok  
can_yeliz
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 18-03-2009 21:47
Kullanıcı Avatarı

Yönetici

Katılım Tarihi: 08.10.07

KOCA TİPLERİ

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin
( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor......... (İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın!("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı?(İdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim
(Yok böyle koca)
Pffthttp://www.bizime...

www.bizimeller.net www.chatse.nl
ALiZe
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19-03-2009 06:41
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

bundan dogarsa bigun ben alimmm Smile) lutfennnn

SmileSmile
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
karbeyaz
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 23-03-2009 18:41
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.10.07

ohh bee bekarlik sultanlikWinkyokk neden teli kapali kiminle yokk yemek derdi 3 ogun kocanmi varr derdinn de varrr.ne stres nede kaygii yan gel yat karbeyazGrin
cumleler dogrudur ben dogru isem.dogruluk bulunmaz ben egri isem

http://www.nuchat.nl - chat,fr sohbet,fr arkadaslik,fr muhabbet,ft cet,fr sanal,fr radio,fr turk chat,
PrinceCharming
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 25-03-2009 21:51
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Benim tipim nasil yaw bendeki tipleme yani Pfft
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber

www.nuchat.nl Chat muzik adresim
ALiZe
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 26-03-2009 06:14
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

Benim tipim nasil yaw bendeki tipleme yani Smile)

senin esin benzerin yokk her eve senden bitane lazim Grin
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
safetyvincen
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 13-04-2009 18:50
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 12.04.09

Smile ya kocalara taş atılmış ama , bu dedikerinizi yapacak olan bayanda az hani bence Wink bunları yapsın birde üzerine ıspanak yapsın, yoğurt değil o yoğurdu yapan ineği bile getirirdim ben eve GrinGrin

safetyvincen
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 13-04-2009 18:51
Kullanıcı Avatarı

bir önceki teknik hataya mukabil Smile o yoğurdun yapıldığı sütü yapan ineği bile demek istemiştim Smile

PrinceCharming
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19-04-2009 20:12
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Winktipini yorganina gore uzat disarida kalmasin Smile
Sohbet eglence muzik arkadaslik aileci bir toplumu temsil edelim Heb beraber

www.nuchat.nl Chat muzik adresim
safetyvincen
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 24-04-2009 23:15
Kullanıcı Avatarı

TİPik koca Smile

Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
Hollanda İşçi Partisi (Pvda) Taslak Seçim Programını Açıkladı, Hollanda Kabinesi Emeklilik Yaşını 65'ten 67'ye Yükseltiyor, Hollanda`dan PKK`ya destek, Sözün Bittiği An, Domuz Gribi Vaka Sayısı 44 Ülkede 11 Bin 168 Kişiye Yükseldi, Türkiye İsrail'e savaş ilan eder mi?, Belçika Firmasındaki Türkçe Konuşma Yasağı Endişelendiriyor, Avrupalı Bisiklet Tutkunları Kışın İspanya Mallorca Yerine Türkiye'ye Gelecek, Irkçılığın Prim Yaptığı Ülke, Hollanda eski Başbakanı'nın "İsrail" pişmanlığı, Hollanda'da Benzin Fiyatları Rekor Seviyeye Ulaştı, Dünya Basını Rezaleti Bu Fotoğraflarla Duyurdu, İsrail işte bu bebeğe kurşun sıktı., Beyin kanamalarının sırrı çözülüyor , Muhsin Yazıcıoğlu için Amsterdam'da Anma Töreni Düzenlendi
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Windows XP SP3 Ne Zaman?, Kendinden birseyler anlat., (Kirik) Kırık Gitar - Gözlerime Cizdim Seni, Pc Böyle Açılsaydı ?, Ne Yapardınız :D, Admin Dedigin Böylemi Olmali.??, 3 NOKTA..., GoNuLL, Super Klip what is Love..!! izle, ADIN A$K OLSUN ISTEDIM, ): yerli yersiz............, GuNBatimi, OLUMUN BOYLESI.), Milliyetciyim diyenelere, Çok Güzel Hareketler Bunlar Tabutçu, SU DANS EDERMI, SüT ZAMANI, ALiZe den faydali bilgiler.., neLer yaSadim ..., TTNet'den ücretsiz müzik, :), Hangi ünlüye benziyorsunuz?, Anne Karnında Bebek :), TURKIY"E Hirvatistan maci, KADINLAR)))))))))), VUCUDUN SENI ELE VERIR.. (HANGISI SENSIN:), cirkin kiz camera acarsa)), KADIN OLMAK !!, Ya Google da yasaklanirsa?, Bir silgi olsaydiniz neyi silerdiniz?, YASAK ASK !!
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Nero 8 .2.8.0, Okey Oyunu 2.1, Yemek Programı, Dünya Haritası 2.0, Camfrog 4.0.61, NFS Underground 2 Sa..., windows media player 11, Telefon Rehberi 1.0, Windows Live Messeng..., Winamp Full 5.51, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., YouTube Video Downlo..., Google Earth 4.2.0205, Kaspersky Anti-Virus..., Windows XP SP2 Türkçe, Msn Göz Kırpma Paket..., Ulead Photo Express 6.0, Turing - Türkçe&İngi...,
Özel sayfalar Bulutu
RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Şarkışla Köyler (Slayt), Satellite Terimleri (N), Canlı Deprem Bilgileri, Alişan (İlahi), Satellite Terimleri (E), Satellite Terimleri (D), Rafet El Roman : Ask i virane, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Satellite Terimleri (V), Hande Yener : Romeo, Uydu Frekansları, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Şarkışla - Sivas (Slayt), Musa EROĞLU - Mihriban, Aşk Mesajları, MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Dünya Hava Durumu, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, SAT Terimleri, Satellite Terimleri (R), Satellite Terimleri (H), Mehmetçik (Slayt), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), İndirmeden Film İzle, Satellite Terimleri (G), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Satellite Terimleri (K), Sesli Kameralı SoHBeT, Satellite Terimleri (M), Bu Faullere İnanamayacaksınız!!!, MEMLEKETiM, Satellite Terimleri (I), Kendine iyi Bak (Slayt), Satellite Terimleri (U), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, TC Kimlik Sorgulama, Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi), Video İzle, Flash Oyunlar & Videolar, Sitemizi Tavsiye Edin, Satellite Terimleri (L), Satellite Terimleri (B)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu