Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
SuYuN SiRRi
Google Adsense
06-09-2010 13:28

Reklam Botu
IP: Yok  
BY_iKaZ
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31-05-2009 20:18

Katılım Tarihi: 30.05.09

[color=#000099]

Su, kendine sırdaş arıyordu. Önce buluta verdi sırrını. Ağır geldi sır buluta. Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını.

Sonra göle gitti su. Ona anlattı derdini. Bu arada bulut suyun sırrını yağmur yapıp, dolu yapıp, kar yapıp savurduğu için, zaman zaman taşıyordu göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu.

Sonra nehre verdi su sırrını. Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti. Dereye verdi. Dere biraz daha yavaş olsada nehirden , o da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze... Çağlayanlar, şelaleler, akarsular.. Hepsi kayboluyordu bir anda. Sonra bir gün su takip etti dereyi. Dereye okyanusa kavuşunca farketti su, bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla, ırmaklarla.... okyanusa taşındığını.

Karar verdi su. Sırrını okyanusa verecekti. Öyle de yaptı zaten. Tüm sırlarını okyanusa verdi. Artık suyun sırrını okyanustan başkası bilmiyordu. Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne de kurudu....

g eçen karşılaştık suyla. Bir bardaktaydı. Suskundu. Çok uğraştım konuşturamadım. Ben tam giderken 'Dur !'' dedi su.

Durdum! ...

'Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma! Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, utandırırlar.' dedi.

Hep cevrenizde OKYANUS yürekli dostlarınızın olması dileği ile .../color]

ALiZe
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-06-2009 03:11
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

COK HOSTU PAYLASIM ICIN TSK BY_IKAZ ...BAZEN OLE BIR DERT INSANIN YUREGINE OTURURKI KENDINE BILE ITIRAFTAN KORKARSIN ...ISTE O AN O OKYANUS YUREKLI DOSTUN BILE SANA YARDIMCI OLAMAZ ...: ((((
[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
ALiZe
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01-06-2009 03:59
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 06.01.09

3 cesit dost vardir : biri ekmek gibidir aciktikca ararsin!!!
digeri ilac gibidir hastalandikca ararsin...
3. mikropp gibidir..o seni arar bulur ....: (((

[img]http://www.nuchat.nl/site/images/photoalbum/alize.gif[/img

www.nuchat.nl
BY_iKaZ
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 25-06-2009 07:02

Katılım Tarihi: 30.05.09

ALiZe tarafından yazılan metin:
COK HOSTU PAYLASIM ICIN TSK BY_IKAZ ...BAZEN OLE BIR DERT INSANIN YUREGINE OTURURKI KENDINE BILE ITIRAFTAN KORKARSIN ...ISTE O AN O OKYANUS YUREKLI DOSTUN BILE SANA YARDIMCI OLAMAZ ...: ((((

bazen oyle bir dert insanin yuregine otorurki demekten kastin hastalik harici birseyse ALiZE gercek dostun varsa oyle bir yardimci olurki,o zaman anlarsin yardimci olup olamiyacagini,ama su var bu zamanda okyonus yurekli dost bulmak cok ama cok zorrr..
bugun uc kisi takiliyorum...KEYFiM,KAHYASI VE BEN...

Atlanilacak Forum:
Haber Başlıkları Bulutu
AMSTERDAM'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI, Erdoğan'dan İsrail'e çok sert uyarı , Dünya Basını Rezaleti Bu Fotoğraflarla Duyurdu, Hollanda Kabinesi Emeklilik Yaşını 65'ten 67'ye Yükseltiyor, Hollanda eski Başbakanı'nın "İsrail" pişmanlığı, Hollanda'da İlkokul Bitirme Sınavında Türk Eğitim Merkezinin Türk Öğrencisi Tam Puan Aldı., 150 bin Bangladeşli 'Yaşayan Tanrı'yı görmek için toplandı!, Hollanda Hükümetinden Wilders'a Destek Geldi, Portakal Yetişen Araziye Nar Ağacı Dikilmemeli, Cenazeler Özel Bir Seferle Getirilecek, Hollanda, Irak'ı İşgal Kararını Araştıracak, BREZİLYALI MANKEN ÖLDÜ, Türkiye İsrail'e savaş ilan eder mi?, Engelliler Metrobüs için Dava Açtı, DenizBank Odesa’ya Göz Kırpıyor
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Sev Yabancı, HER ZAMAN YANIMDA OLMASINI İSTEDİĞİM İNSANLARA..., danimarkali karikaturcunun sonu, Şu anda ne dinliyorsun?, OLUMUN BOYLESI.), 90 yıllarda dinlediğim...., ^^KADER - (Şiir-Siir)^^, Ne olur git, Anne Karnında Bebek :), HOLLANDA YERLEŞİM SINAVI.!!!!, SeNiNLe BaSLaDiM BiTSiN SeNiNLe..!!, YAZ GELIYOR..Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz, Hollanda Eindhoven Seyran, SuYuN SiRRi, FORUMA VİDEO EKLEMEK (RESİMLİ ANLATIM), ....BiLMeLiSiNKi...., KENDINI MUTLU ET, @@ BitMeDi @@, Hollanda da konser, Elveda...!, (Kirik) Kırık Gitar - Gözlerime Cizdim Seni, Melek Yüzlüm, kidas66@hotmail.com, Günün sozü ...., IYIKI DOGDUN ERDAL USTA, teyo emmi rusyada, KADIN BEYNI NEDEN UCUZ))))), Herkez Baksin Lütfen!!!, Fikralarla turkiye burada, benden sana askının hatırası
Gelişmiş Dosyalar Bulutu
Yemek Programı, WinRAR 3.71 Beta 1 T..., Msn Göz Kırpma Paket..., Dünya Haritası 2.0, YouTube Video Downlo..., Kaspersky Anti-Virus..., Ulead Photo Express 6.0, Telefon Rehberi 1.0, Camfrog 4.0.61, NFS Underground 2 Sa..., Winamp Full 5.51, Turing - Türkçe&İngi..., Windows Live Messeng..., Nero 8 .2.8.0, Windows XP SP2 Türkçe, windows media player 11, SİLSİLE Aile Soy Ağacı, Google Earth 4.2.0205, Okey Oyunu 2.1,
Özel sayfalar Bulutu
İndirmeden Film İzle, Şarkışla Köyler (Slayt), Rafet El Roman : Ask i virane, Ahmet Çakar dan Bombalar - Santra Programı, Satellite Terimleri (R), Sivas'tan Canlı Yayın Atağı, Ahmet Çakar - Yılmaz Vural İntihar itirafı, Satellite Terimleri (S), RüZGaR - Leman SAM (Slayt), Satellite Terimleri (D), Şarkışla - Sivas (Slayt), Satellite Terimleri (G), Satellite Terimleri (F), MSN NİCK OLUŞTURMA MODÜLÜ, Sesli Kameralı SoHBeT, Aşk Mesajları, Okan Bayülgen - Ahmet Çakar - Makina programı, Satellite Terimleri (L), Hesap Makinası, Satellite Terimleri (V), Vergi No Sorgulama, Satellite Terimleri (P), Canlı Borsa Bilgileri, Satellite Terimleri (U), ADI OLDU YALNIZLIK (Slayt), TC Kimlik Sorgulama, Flash Oyunlar & Videolar, Uydu Frekansları, Satellite Terimleri (H), MEMLEKETiM, Kendine iyi Bak (Slayt), Kaleyi Şaşıran Futbolcular, Hande Yener : Romeo, Dünya Hava Durumu, Satellite Terimleri (T), Mehmetçik (Slayt), Alişan (İlahi), Satellite Terimleri (I), Satellite Terimleri (K), Barış'ın ABD Karşıtı Klibi/Video, NuChat.NL & TURK FM Radyo İstek Hattı, Video İzle, SAT Terimleri, Satellite Terimleri (C), Japon Güzeller (Fotoğraf Çekimi)
En Çok Cevaplanan 10 Konu
[83]
[62]
[40]
[37]
[23]
[20]
[16]
[16]
[15]
[15]
En Son Cevaplanan 10 Konu